| 4 Gangen chef's menu | € 52,50 |
|---|---|
| Voorgerecht | |
| Tussengerecht | |
| Hoofdgerecht | |
| Dessert |
| 5 Gangen chef's menu | € 59,50 |
|---|---|
| Voorgerecht | |
| Tussengerecht | |
| Tussengerecht | |
| Hoofdgerecht | |
| Dessert |
| 6 Gangen chef's menu | € 66,50 |
|---|---|
| Voorgerecht | |
| Voorgerecht | |
| Tussengerecht | |
| Tussengerecht | |
| Hoofdgerecht | |
| Dessert |
| Bites | Prijs |
|---|---|
| Livar proscciutto di monasastero 50/100 gram, | € 9,95/ € 18,95 |
| Livar gerookte rib eye 50/100 gram | € 6,75/13,00 |
| Livar coppa 50/100 gram | € 5,75/11,00 |
| Cicina de leon 50/100 gram | € 9,95/18,95 |
| Antipasti, verassing van de chef | € 14,50 |
| Brood met romige boter | € 5,00 |
| Voorgerecht vlees: | Prijs |
|---|---|
| Steak tartaar: versbereide steak tartaar | € 15,95 |
| Picanha carpaccio: dun gesneden gegrilde picanha met rucola, chimichurri en gepofte tomaatjes | € 14,95 |
| Voorgerecht vis: | Prijs |
|---|---|
| Coquille met groene appel en zoet zure groente | € 14,95 |
| Gamba pill pill: gamba's in een pittige knoflook olie | € 15,95 |
| Tiradito: witvis in zuur, geserveerd met zoetzure garnering en passievrucht | € 13,95 |
| Voorgerecht vegetarisch: | Prijs |
|---|---|
| Spinazie met burrata: romige burrata met spinazie en geroosterde hazelnoten | € 13,95 |
| Bruschetta: geroosterd brood met tomaat en geurige kruiden | € 7,95 |
Bij de vlees en vis hoofdgerechten serveren wij een gepofte aardappel en een bord met garnering
| Hoofdgerechten vlees: | Prijs |
|---|---|
| Ossenhaas 200 dagen grain fed: mals en sappig 180 gram | € 29,95 |
| Vergroten mogelijk per 100 gram extra | € 7,00 per 100 gram extra |
| Bavette 200 dagen grain fed: gegaarde bavette met intense vleessmaak 180 gram | € 24,95 |
| Vergroten mogelijk per 100 gram extra | € 6,00 per 100 gram extra |
| Gegrilde kip: in een mais saus romig en licht pittig | € 19,95 |
| Speciale vlees selectie: wisselende selectie van topvlees. | Zie krijtbord in het restaurant |
| Dry aged iers gras gevoerd Tomahawk (6 a 7 weken dry aged) | € 11,00 per 100 gram |
| Dry aged rib eye (6 a 7 weken dry aged) | € 14,00 per 100 gram |
| Hoofgerechten vis: | Prijs |
|---|---|
| Zalm: gebakken filet met remouladesaus | € 23,95 |
| Speciale vis selectie: verse vis, zorgvuldig bereid voor pure smaak. | Zie krijtbord in het restaurant |
| Hoofdgerechten vegatarisch: | Prijs |
|---|---|
| Fajita van verse groenten met zure room, Fladbread en frisse garnituur | € 19,95 |
| Tomaten risotto met burrata, parmezaanse kaas en basilicum | € 19,95 |
| Side dishes: | Prijs |
|---|---|
| Huisgemaakte salade | € 3,95 |
| Gepofte aardappel | € 4,95 |
| Bladspinazie van de grill | € 5,95 |
| Pof aardapelfriet met Frietsaus | € 5,95 |
| Kindermenu: | Prijs |
|---|---|
| Tomatensoep, frietjes met een frituursnack, kinderijsje | € 17,95 |
| Tomatensoep, frietjes met een kinderbiefstuk, kinderijsje | € 19,95 |
| Tomatensoep, frietjes met kipfilet, kinderijsje | € 19,95 |
| Dessert | Prijs |
|---|---|
| Geitenyoghurt hangop met huisgemaakt ijs van rouge bier van de achelse kluis | € 13,95 |
| Crema catalana | € 9,95 |
| Sorbeto: sorbetijs met vers fruit | € 9,95 |
| Kaas plankje | €13,75 |
| Friandises met koffie of thee | € 9,00 |