4 Gangen chef's menu | € 49,50 |
---|---|
Voorgerecht | |
Tussengerecht | |
Hoofdgerecht | |
Dessert |
5 Gangen chef's menu | € 56,50 |
---|---|
Voorgerecht | |
Tussengerecht | |
Tussengerecht | |
Hoofdgerecht | |
Dessert |
6 Gangen chef's menu | € 63,50 |
---|---|
Voorgerecht | |
Voorgerecht | |
Tussengerecht | |
Tussengerecht | |
Hoofdgerecht | |
Dessert |
Bites | Prijs |
---|---|
Livar Prosciutto di Monastero 50/100 gram, minimaal 12 maanden gerijpt | € 9,95/ € 18,95 |
Livar Gerookte rib eye 50/100 gram, licht gezouten, gedroogd en gerookt. | € 6,75/ €13,00 |
Livar coppa 50/100 gram, zachte textuur en een pure zoet-, zoutige smaak | € 5,75/ €11,00 |
Antipasti, verassing van de chef, per persoon | € 14,50 |
Brood met romige boter | € 5,00 |
Voorgerecht vlees: | Prijs |
---|---|
Steak tartaar: versbereide steak tartaar | € 15,95 |
Picanha carpaccio: dun gesneden gegrilde picanha met rucola, chimichurri en gepofte tomaatjes | € 14,95 |
Voorgerecht vis: | Prijs |
---|---|
coquille met groene appel en zoet zure groente | € 14,95 |
Gamba pill pill: gamba's in een pittige knoflook olie | € 15,95 |
Tiradito: witvis in zuur, geserveerd met zoetzure garnering en passievrucht | € 13,95 |
Voorgerecht vegetarisch: | Prijs |
---|---|
Spinazie met burrata: romige burrata met spinazie en geroosterde hazelnoten | € 13,95 |
Bruschetta: geroosterd brood met tomaat en geurige kruiden | € 7,95 |
Bij de vlees en vis hoofdgerechten serveren wij een gepofte aardappel en een sausje naar keuze. Ook zijn grotere stukken vlees mogelijk tegen een meerprijs .
Hoofdgerechten vlees: | Prijs |
---|---|
Ossenhaas: mals en sappig vanaf 180 gram | € 28,95 |
Bavette: gegaarde bavette met intense vleessmaak vanaf 180 gram | € 23,95 |
Gegrilde kip: in een mais saus romig en licht pittig | € 19,95 |
speciale vlees selectie: wisselende selectie van topvlees. | zie krijtbord in het restaurant |
Hoofgerechten vis: | Prijs |
---|---|
Zalm: gebakken filet met saus naar keuze | € 23,95 |
speciale vis selectie: verse vis, zorgvuldig bereid voor pure smaak. | zie krijtbord in het restaurant |
Hoofdgerechten vegatarisch: | Prijs |
---|---|
Fajita van verse groenten met zure room, Fladbread en frisse garnituur | € 19,95 |
Tomaten risotto met burrata, parmezaanse kaas en basilicum | € 19,95 |
Side dishes: | Prijs |
---|---|
Huisgemaakte salade | € 3,95 |
Gepofte aardappel | € 4,95 |
Bladspinazie van de grill | € 5,95 |
Bakje met friet en frietsaus | € 5,95 |
Pof aardapelfriet met Frietsaus | € 5,95 |
Kindermenu: | Prijs |
---|---|
Tomatensoep, frietjes met een frituursnack, kinderijsje | € 17,95 |
Tomatensoep, frietjes met een kinderbiefstuk, kinderijsje | € 19,95 |
Tomatensoep, frietjes met kipfilet, kinderijsje | € 19,95 |
Dessert | Prijs |
---|---|
Gekarameliseerde ananas | € 13,95 |
Crema catalana | € 12,95 |
sorbeto: sorbetijs met vers fruit | € 9,95 |
Kaas planje | €13,75 |
Friandises met koffie of thee | € 9,00 |